Usluge

Današnje gospodarske i tržišne prilike nalažu korištenje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga u punom opsegu. Temeljem Zakona o računovodstvu, svaki je poduzetnik čije je sjedište u Republici Hrvatskoj obvezan voditi poslovne knjige i sastavljati financijska izvješća prema temeljnim načelima urednog knjigovodstva, tako da u njima budu vidljivi njegovi poslovi i stanje njegove imovine. Knjigovodstvo mora biti takvo da trećoj stručnoj osobi u okviru primjerenog roka omogući uvid u poslovne događaje i u stanje poduzeća. Poslovni događaji moraju se moći pratiti prema njihovu nastajanju i razvoju.

internet_business_23-wallpaper-1680x1050

Logitex d.o.o. već godinama obavlja knjigovodstvene i računovodstvene usluge brojnim tvrtkama i obrtnicima različitih djelatnosti:

– ugostiteljstvo
– različiti oblici trgovine (maloprodaja i veleprodaja, uvoz i izvoz proizvoda i usluga)
– graditeljstvo
– soboslikarsko-ličilački i fasaderski radovi
– keramičarski i ostali završni radovi u graditeljstvu
– informatičke usluge
– električne, vodovodne i plinske instalacije
– frizerski saloni i saloni ljepote
– proizvodnja alu i pvc stolarije
– auto-prijevozne usluge
– pekarska proizvodnja
– mlinska industrija
– visoko sofisticirana tehnološka proizvodnja
– proizvodnja tekstilnih proizvoda
– poljoprivredna proizvodnja
– projektiranje
– građevinski inženjering
– usluge geodezije
– auto-škola
– obrada metala i proizvodnja metalnih proizvoda
– proizvodnja prehrambenih proizvoda
– najam poslovnih prostora
– marketinške usluge
– computer shop
– web portal & internet marketing
– prijevozničke usluge
– lokalni mediji
– klesarstvo

Visoka tehnološka opremljenost potpomognuta vlastitim programskim rješenjima omogućava nam kvalitetnu i brzu obradu svih računovodstvenih podataka i svodi faktor ljudske pogreške na minimum. Zapošljavanje vlastitog tima sa informatičkom (i programskom) opremom te praćenje često mijenjanih zakonskih propisa, iziskuje velika ulaganja u opremu, obrazovanje i stručnu literaturu.

Budući neprestano ulažemo u informatički razvoj društva vlastitim programskim rješenjima i raznolikom  uredskom opremom, kao i stalnom edukacijom zaposlenika u financijsko-računovodstvenim pitanjima, povećavamo efikasnost poslovanja i kvalitetu svoju usluge.